Rob Bakker
Rob Bakker is directeur van GGZ-VS. Rob deed als verpleegkundige een brede ervaring op in de algemene gezondheidszorg en studeerde onderwijskunde. Hij nam als onderwijskundig adviseur en onderzoeker deel aan innovatie- en implementatieprojecten binnen de eerstelijnsgezondheidszorg en werkte als landelijk studieadviseur voor de psychotherapieopleiding. In 1996 werd hij gevraagd om naar analogie van deze studies een opleiding tot verpleegkundig specialist in de GGZ op te zetten. Onder zijn leiding ontwikkelde GGZ-VS zich in twintig jaar tot een landelijke toonaangevende opleidingsinstelling voor verpleegkundig specialisten in de GGZ. Rob is een gepassioneerd verteller, helpt zijn studenten excelleren, stimuleert de wetenschappelijke benadering van het specialisme en is als aanjager van innovatie in de beroepsgroep steeds op zoek naar vernieuwing en verbetering.


Stephanie Bakker
Stephanie Bakker is journalist en multimedia storyteller met een interesse in internationale ontwikkeling en sociale thema’s. Haar verhalen over snelgroeiende wereldsteden verschenen de afgelopen drie jaar in Nederlandse en internationale media zoals de Volkskrant, Trouw, Le Monde en El Pais. Met haar bedrijf Laika Productions helpt ze bedrijven en maatschappelijke organisaties om hun verhaal te vinden, te vertellen en naar buiten te brengen. Stephanie won in 2017 een World Press Photo Award for Digital Storytelling voor het project Future Cities. www.futurecities.nl


Mieke van Dijk
Tekst & Inhoud is het tekstbedrijf van Mieke van Dijk. Mieke is opgeleid tot antropoloog, maar vond haar vak in de wereld van tekst en taal. Scherpzinnig dankzij haar vorming en achtergrond, invoelend dankzij haar aard en persoonlijkheid, combineert ze abstracte retoriek met persoonlijke details. Zo laat ze een persoonlijke boodschap boven zichzelf uitstijgen en geeft ze een algemeen verhaal karakter.


Inge Hondebrink
Inge Hondebrink is een prijswinnend fotograaf gedreven door de verhalen van mensen. Door documentaire fotografie te combineren met nieuwe technologie en storytelling brengt ze hun individuele verhalen tot leven. Inge is bekend om haar series van gehandicapte sporters – een liefde die ze overhield aan haar voormalige professie als fysiotherapeut. De afgelopen jaren specialiseerde ze zich in multimediale projecten, in samenwerking met de Volkskrant en NRC Handelsblad. Haar werk werd internationaal geëxposeerd, onder andere in Polen, Denemarken en de Verenigde Staten. www.ingehondebrink.nl


Robbert Zweegman
Robbert Zweegman is een ontwerper met een ruime staat van dienst op het gebied van visuele en typografische communicatie. Voor opdrachtgevers uit de culturele, verzorgende en medische sector heeft hij een breed scala aan ontwerpen gemaakt. Van postzegels voor PostNL tot de volledige huisstijl voor GGZ-VS. Zijn doel is om betekenisvolle ontwerpen te maken die voortkomen uit onderzoek en overleg met de opdrachtgever. Deze aanpak resulteerde vier keer in een benoeming tot ontwerper van De Best Verzorgde Boeken van het jaar. (www.robbertzweegman.nl).